miccibojj

Alla inlägg under maj 2011

Av miccan - 22 maj 2011 15:20

Jag tycker det är lite tråkigt att göra detta men väljer ändå att byta blogg till devote.se, anledningen är mest för att kunna blogga genom mobilen (A) hehe, jag hoppas ni kommer följa mig där med, jag ska försöka skriva oftare och mer intressanta  inlägg har jag bestömt mig för, ;)


http://miccahs.devote.se/


min nya adress ;) Ses där mina kära vänner <3

Av miccan - 21 maj 2011 15:21

Ah fast nä, jag har skaffat mej mobilen typ 50 % av sveriges ungdommar äger, iphone 4 :)  det känns faktiskt helt okej :)


Torsdagen var både bra och dålig, hade först mdk prov som jag tror gick hyffsat bra, sen hade jag idrottsprov och det gick åt hlevvtette så de blir omprov på det ;)

sen kom mami och hämta mig i skolan och jag övningskörde till tessi :) Dock slog jag i huvudet, inget jag märkte då, eller jag märkte ju att jag hade slagit i , men inte att de skulle bli så illa som de faktisgt blev, efter detta så åkte vi till backaplan där jag fick min lilla sötnos :) sen åkte vi till bäckebol, skulle köpa ram men hitta ingen som passa som var i rätt färg :P men shoppade 2 par skor och en duk iaf ;) hehe.


Senare på kvällen började jag känna mej kass, huvudvärken blev bara värre och värre och halsen gjorde ondare o ondare, jag somnade gott iaf , hade besök av jonas,sanna och robin oxå det var lite trevligt :)  När jag vaknade på fredagen så hhade jag så sjukt ont, de bara snurra o jag kunde inte riktigt tänka klart, jag fick gå ner till ffärgan för att jag missa bussen, balanssinnet var inte som de skulle o jag mådde kasst, när jag kommer till stenungsund mådde jag så sjukt dåligt, jag behövde min närvaro och en lektion borde jag orka tänkte jag, men efter den resan så orka jag inte, emma gick med mig till skolsyster när jag kom fram och det räckte att hon kolla på mig innan hon sa vad gör du äns i skolan ? du borde va hemma du är alldeles blek, jag berättade vad som hade hänt och jag fick lägga mig i vilorummet , emma satt o höll mig sällskap medans jag väntade på att mamma skulle komma, under dagen blev de sämmre, fast bättre med huvuduet, hade 39 graders feber och kanske halsfluss, allt detta på hjärnskakning är inte roligt, jag mådde kasst, idag är jag lite piggare och huvudet är hyffsat okej, kunde dock inte följa med min älskling till värnamo där vi skulle fira hans pappa :( + att jag kanske inte kan gå på johannes dop imorgon :(


Hoppas ni har en roligare helg än mig iaf mina kära vänner :)


  söt man är när man är sjuk ;) 

Love miccis <3

Av miccan - 21 maj 2011 15:20

En blondin och en advokat sitter bredvid varandra på flyget mellan Stockholm och Köpenhamn. Advokaten frågar om hon har lust att leka en kul lek?

Blondinen som är trött och vill ta sig en tupplur, avböjer artigt och vänder sig mot fönstret för att få sig en blund.

Advokaten försöker övertala henne med att tala om att leken är mycket lätt och rolig. Han förklarar:

- Jag ställer en fråga till dig, och om du inte vet svaret ger du mig 50 kr, och vice versa.

Hon avböjer igen och försöker få lite sömn. Advokaten säger upphetsat:

- OK, om du inte kan svaret ger du mig 50 kr och om jag inte kan svaret ger jag dig 5000 kr.

Detta fångar blondinens uppmärksamhet och eftersom hon förstår att hans tjat inte kommer att sluta om hon inte går med på att leka leken, så samtycker hon.

Advokaten ställer första frågan:

- Hur långt är det mellan jorden och månen? Blondinen säger inte ett ord, plockar upp plånboken ur sin handväska, tar fram en femtiolapp och ger den till advokaten.

- OK, säger advokaten. Nu är det din tur.

Hon frågar advokaten:

- Vad går upp för en kulle med tre ben och kommer ner med fyra ben?

Advokaten, mycket tankfull, tar upp sin laptop och söker bland alla referenser, men inget svar. Han kopplar upp sitt modem med flygtelefonen och surfar på nätet men inget svar. Frustrerad skickar han email till sina vänner och kollegor men utan framgång.

Efter en timme väcker han blondinen och ger henne 5000 kr.

Blondinen säger:

- Tack, och vänder sig om för att fortsätta sova.

Advokaten som är mer än lovligt upprörd väcker blondinen och frågar:

- Nå, vad är svaret?

Utan att säga ett ord tar blondinen fram en femtiolapp, ger den till advokaten, och somnar om!

Av miccan - 18 maj 2011 23:01

känslan när de aldrig tar slut, den hade jag nyss... jag läste och läste och läste och skrev och skrev och skrev, men fortfarande hade jag lika mke kvar kändes de som, ush, varför sparar man alltid läxor till sista dagen eller man o man jag gör det, sen efter varje gång säger man till sig själv att nästa gång ska jag plugga flera dagar innan så jag inte få för mycket, sen sitter man där kvällen innan provdagen och har inte pluggat ett skit, och har hur mycket som helst att göra och man kan inte gå o lägga sig för man måste plugga.. mm joo dde måste ju bli en ändrig på de här från min sida, snart är det sommarlov, bara att ta tag i de nu de sista o satsa sten hårt i 3an sen :)  värt ett försök...


Idag spelade vi fotboll på idrotten :) super kul, vi spelade en match mot op och vi förlorade, men hela klassen var super taggade och as grymma :D vi borde vunnit     men vi ska slå dom nästa gång, då blir de brännboll och sen skulle vi ha öl häva tävling oxå någon gång tror jag, får la se va de blir av den saken ;) hehe.

Men iaf, det var sjukt kul att spela fotboll igen, saknar det verkligen och vill börja, men vart ska jag spela , det är frågan...


Nu ska jag sluta plugga iaf, och sova så jag orkar upp imorgon och klara 2 prov :o

hörs love miccis <3

Av miccan - 16 maj 2011 14:00

Helgen har varit kaos sammtidigt som jag har haft det kul. I fredags började jag dagen med att åka in till skolan och skriva prov, det gick helt okej , kändes så iaf, får la se när jag får svaret ;)  ledsen jag kommer bli om det gick åt skogen ^^

Sen åkte jag iaf in till stenungsund och träffade maggis :) vi gick på torget lite och sen åkte hon med mig hem till orust (:  vi gjorde lite mat o satt och myste sen kom vi på att vi ville spela friisbeegolf så vi bestämde oss för att göra det, och frågade johan och simon, när vi kom över till andra sidan gick det ingen buss så simon kom och hämtade oss :) simon var helt cp så jag skrattade hela tiden i typ 1 timma det behövde jag efter några tårar :) det gick inte så bra med själva spelandet men vi hade det trevligt och jag kunde tänka på annat :) När jag kom hem så gick jag en promenad med Emma och Johannes :) snacka massa , sen träffade jag fanni senare på kvällen och det var mys, sen gick jag o la mig , upp tidigt på lördagen och jobba :) det var ganska mycket att göra så det var kul, sen kom Älsklingen o hämta mig och vi åkte hem till mig o hämta saker och åt :)  sen hem till orust, duscha o göra sig iordning för lilla Anton fyllde 18 :)  var hemma hos honom först o grilla o grejjer, och sen drog vi till harrys, där de var pro party  typ :P haha. så jag, jimmie, emma,mikael,zacke,engel och pirelli drog till orust skulle åkte hem till oss egentligen men hamna hos nån P12 :D satt o snacka med Mikael typ hela kvällen och det var trevligt, sen drog vi hem till oss, fick med oss några trevliga killar på vägen :P  rökte vattenpipa o tjöta, sen drog dom o emma o mikael däcka i soffan o jag o jimmie i sängen, vene om zacke sov ;) Men sen när vi vakna va zacke o emma borta ;D haha.


Igår chilla jag mikael o jimmie först , städa lite o sen sova jag en timma typ, sen körde mikael oss hem till mig där jimmies bil var, så vi käka o hämta lite saker, sen hem till oss igen, gjorde dipp o hade köpt chips o så, vi tvättade och kollade på film, jimmie tvinga mig att kolla på pirates of the caribien eller hur det nu stavas :P  nu fatta jag de med black pearl o jack sparrow som vi träffa i turkiet, var faktiskt likt, många miner o sånt var sjukt likt ;) hehehe.

Det var ju ingen favorit men den funka ju, vi ska se alla filmer o sen gå på den som går på bio nu :P ehehe.


Blev ingen skola idag, måste seriöst skärpa mig för jag kommer fan bli av med studiebidraget annars :s  idag ska jag sova hemma iaf så jag kommer upp, vill inte missa livskunskapen imorogn vi ska snacka sex och sammlevnad går ju inte missa (A) hahah.


sorry för lång o tråkig text :P  vad har ni gjort i helgen ?? :) Puss miccis


 

Av miccan - 13 maj 2011 20:43

Jag vill inte se det mer

jag vill inte minnas

men även om jag blundar

så finns det alltid där.

Jag försöker skrika men det

kommer inga ord, det är

bara rösterna i mitt huvud

som aldrig tystnar.



Jag kan inte sätta ord på

det som inte går att förklara.

Jag har betong i min hals

för jag lärde mig för länge sen

att man kan inte säga allt.

Jag fick inte gråta,skrika eller

viska. Men nu när hemligheten

inte längre är vår slåss jag med

mig själv för att våga avslöja

det som aldrig fick bli sagt.

Men jag orkar inte fly, från något

som alltid följer efter, som alltid hinner ikapp


 

Av miccan - 12 maj 2011 15:53

Ja livet som hemmafru är faktiskt helt okej, ah jag vet jag är ingen hemmafru men ibland käns det så :P faktum är att alla de där tråkiga sakerna som att städa,tvätta laga mat o diska faktiskt är lite kul :P okej jag vet det kommer inte ta lång tid innan jag tröttnar totalt, men man får väl vara nöjd så länge det funkar , jag menar det är ju inte det roligaste jag vet, men det funkar endå, och klart man vill ha det någorlunda fint i sin lägenhet :) det svåraste är nog att komma på mat varje dag :P gjorde min första spagetthi o köttfärsås häromdagen och den blev  faktiskt helt okej (: hehe.


Idag blev det ingen skola, de andra hade nationella prov i engelska och det har ju inte jag så hade bara en lektion mellan 12 och 2 så tyckte det kändes onödigt, måste plugga samhäll ikväll, har prov imorgon :) sen blir det hem till mammi :)  ska jobba på lördag så det är najjs, sen på kväällen ska vi fira lilla mucci som fyller 18 år :D


Nu ligger jag i soffan o väntar på älsklingen för vi ska till henån och stor handla :D hahah..


  sveriges sötaste par ;) hahaha... love miccis <3

Av miccan - 5 maj 2011 10:37

              Love miccis <3

Ovido - Quiz & Flashcards