miccibojj

Alla inlägg den 21 mars 2011

Av miccan - 21 mars 2011 10:39

Ja då var det måndag igen, seg som fan och vill bara hem o sova, är hungrig oxå :( har typ inga pengar heller o i matsalen är de äcklig mat.. vilka problem jag har ^^


Helgen har varit helt okej, inte mått alls bra, har varit sjuk o kunde inte jobba i lördags :/  Fredagen var jag hemma med pälski o mös, somna jätte tidigt :P gott var det, Lördagen började med en go dusch, sen hem till Jimmies pappa o fika lite o tjöta :) sen hem till hans mamma o åt mat :P  sen åkte vi till zacke där Emma, Tina, Engel,Anton,Pirelli och Mickan var (:  jag fixa iordning mej o vi föra lite :P vid 9 åkte vi mot myckleby stugan där det var 18 årsfest för Jennifer o Natta, sjukt mycket folk o mycket bråk .. Drog hem vid 2 tiden o somna som en stock :P söndagen blev det bara chill, såg på film o bara slappa , men endå är jag helt slut idag :P så idag blir det bara att ta det lugnt, hoppas på lite massage men det lär jag ju inte få (A) hehe.


Har väl inte så mycket mer att säga för tillfället, men hoppas att veckan går fort för till helgen blir det en kanon helg, hoppas jag ;)


 


Love miccis <3

Ovido - Quiz & Flashcards